Beylikdüzü



1.       Mayıs .2013
Sabah 8:30 civarı Bülent Abi ve Erdoğan  geldiler. Gelirken simit almayı da ihmal etmemişler. Simit, börek ve çaylarımızla kahvaltımızı Devekuşunda yaptık. Hava oldukça sert esiyor. Barınaktan çıkar çıkmaz yelkenlerimizi açarak ilerlemeye başladık. 


                                                            Erdoğan ve Bülent Abi 

  Kerterizimiz Gülpınar balıkçı barınağının mendireği. Hızımız tahminen 3,5 -4 dm. Gülpınar Balıkçı barınağı çok küçük bir barınak. Girmekten vazgeçerek davetli olduğumuz Westmarin e doğru devam ettik.
  Burnu geçtikten sonra hava hafifledi. Yelkenlerimiz bazen doluyor bezen de boşta. Devekuşu ilk defa 3 kişiyle yol alıyor. Motor yelken gitmeye karar verdik. Zaten karşımızda West marin ve Ambarlı limanı açık olarak görünmekte.
  West marin e girdiğimizde bizi palamar şefi karşıladı. Erdem daha önceden bahsettiği için  onu takip etmemizi söyledi. I pantonunda Amatör Denizcilik Federasyonu Başkanı Teoman Arsay ın Mat adlı teknesinin önüne bağladılar.



  Teoman Beye telefon ettim. Doktor kontrolu için gitmiş. Umarım yarın sabah görüşme şansımız olur da küçük teknelerin dertlerini tekrar kendisine hatırlatma şansım olur.
  Bu arada Erdem Çakır da geldi. Biraz lafladıktan sonra Bülent Abi ve Erdoğan ayrılarak Büyükçekmece ye döndüler.
   Marinada biraz dolaştım. Doluluk oranı %35 civarındaymış. Marina içinde malzeme satan bir dükken ve market dışında dükkanlar boş. Marina havasını anlamaya çalışıyorum.




0 yorum: