Uzun Geçen Kış Günlerim

   Değerli Dostlar
   Kışın son  günlerini yaşarken tekrar merhaba.
   2012 yılında başladığım Devekuşu ile kıyı kıyı ülke gezime, herhangi bir terslik olmadığı takdirde 19. Mayıs. 2013 günü  başlayarak Marmara denizinde devam edeceğim.
    Karada kaldığım sürede Tekirdağ dan başlayarak İzmir de biten gezi notlarımı tekrar elden geçirerek düzenleme fırsatı buldum. Her ne kadar daha önce gezi notlarımı sizlerle paylaşmış olmama rağmen özetlenmiş halini bol görsel ekleyerek burada sizlerle tekrar paylaşacağım.
   Bilindiği gibi , daha ağır ve benim gezilerime daha uygun olacağını düşündüğüm Devekuşu-2 nin planlarını satın alarak maket çalışmasını yaptım. Finansman sıkıntısını henüz çözebilmiş değilim. Velev bu tarihte çözmüş olsam da Devekuşu-2 nin inşaası 19.Mayıs a yetişmeyecek. Dolayısıyla 2013 yılında Marmara Denizi gezisini de eski Devekuşu ile yapacağımı sanıyorum.
  Bu yıl isteyen dostlarla plan paylaşımına ek olarak tüm barınma yerlerini ziyaret ederek biz amatör denizcilerin bağlanma sorununu gündemde tutmaya calışacak ve yaşanılanları sizlerle paylaşıyor olacağım.
   Tekirdağ dan başlayarak Marmara denizini yukarda belirtmeye çalıştığım rotada sizlerle beraber geziyor olacağız.Bu nedenle sizlerden eleştiri ,yorum ve önerilerinizi beklemekteyim.
  İsmail Oruç
  Acemi Amatör Denizci


5 yorum:

  1. ismail bey, maceralarınızı merakla takip ediyoruz. size denizlerde sonsuz başarılar dilerken, macera ruhunuzu çok taktir ediyor ve çocuksu heyecanınızı aynen paylaşıyoruz. Sevgilerimizle.

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Ismail Bey, sizinle beraber denizleri, dalgalari asmaya devam.Yolunuz acik olsun.

    YanıtlaSil
  3. Devekuşu 2 yi nerede yapıyorsunuz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Henüz başlayamadım, Ancak Tekirdağ da yapmayı planlıyorum
      Selamlar

      Sil